A modern munkahelyek egyik legfőbb igénye a hatékonyság, amely a munkavállalókkal kapcsolatos adminisztratív feladatokat is érinti. Ezáltal pedig egyre nagyobb hangsúlyt kap a precíz távollét nyilvántartás és szabadság engedélyeztetés is. A LOGA HR rendszer távollét nyilvántartás modulja jelentős előrelépést kínál ezen a területen, biztosítva, hogy a munkavállalók és a vezetők könnyedén kezelhessék a szabadságigényeket és távolléteket.

Online szabadság- és távollét-igénylés

A LOGA rendszer lehetővé teszi a munkavállalóknak, hogy online nyújtsák be szabadság- és távollét igényüket. Így megszűnik a papíralapú adminisztráció és az e-mailes egyeztetések szükségessége. Az alkalmazottak egyszerűen, pár kattintással kérvényezhetik a szabadságot, melynek állapotát folyamatosan nyomon követhetik a rendszerben.

Állapotmegtekintés valós időben

A távollét igénylések aktuális státuszának valós idejű megtekintése a LOGA HR applikáción keresztül is lehetséges. A munkavállalók bármikor ellenőrizhetik, hogy kérvényük elfogadásra került-e, vagy további jóváhagyásra vár. Ez az átláthatóság segít elkerülni a kommunikációs félreértéseket és növeli a munkavállalói elégedettséget.

Cégspecifikusan beállított folyamatok

A LOGA HR rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a vállalatok cégspecifikusan állítsák be a távollétnyilvántartási folyamatokat. Ez magában foglalja az olyan speciális igények kezelését is, mint például az oktatások időpontjainak megtekintése. Így a dolgozók és a vezetők pontosan tudják, mikor és hol kell jelen lenniük, melyik képzésen kell részt venniük.

A LOGA HR távollétnyilvántartás moduljának bevezetésével a vállalatok hatékonyabban kezelhetik a szabadságigényléseket és a távolléteket, csökkentve ezzel az adminisztratív terheket és növelve a munkavállalói elégedettséget. Ha te is szeretnél egy egyszerűbb, átláthatóbb rendszert a távollétek nyilvántartására és szabadságok engedélyeztetésére, próbáld ki a LOGA HR rendszerét! 

www.masterconsulting.hu