Tekintse meg szoftveres megoldásainkat

Európa egyik legjobb és legelterjedtebb bérügyviteli és bérszámfejtési megoldása, kiváló magyar szakmai háttérrel.

LOGA szoftver BÉR és TB

Többnyelvű és univerzális. Európa egyik legkorszerűbb bérszámfejtési, társadalombiztosítási és munkaügyi rendszere.

Két fő pillére a négy évtized alatt kialakított tudásbázis és a német piac technológiai éllovasához méltó igényesség. A szoftver megbízhatósága, rugalmassága egyszerűvé teszi a napi rutinmunkát.

Bővebben a modulról

LOGA HR szoftver

A LOGA®HR modulok segítségével megvalósítható minden HR vezető álma, hogy a személyzeti osztály megszabadulhasson
adminisztrációs teendői nagy részétől, és egy stratégiai tanácsadó osztállyá válhasson.

Bővebben a modulról

LOGA TIME

A LOGA munkaidő-nyilvántartás legfontosabb jellemzője a rugalmasság a munkaidő-modellek kialalkításában. Ez egy nagyon fontos eszköz a személyzeti menedzsment részére. A munkaidő megtervezésénél sok szempontot kell figyelembe venni, jogszabály, költséghatékonyság, ügyféligények. A munkavállalók érdekei szintén fontos szerepet játszanak. Tehát nagyfokó rugalmasságra van szükség az élet és a munka összeegyeztetéséhez.

Bővebben a modulról

LOGA BIG DATA

A LOGA3 a HRBC-vel és a BIG DATA-val együtt komplex HR rendszert alkot, mely hatékonyan javítja a személyzeti management egész folyamatát, ezáltal a HR, mint stratégiai terület döntő mértékben hozzájárul a vállalat értékteremtő fejlődéséhez. BIG DATA a nagy mennyiségű, folyamatosan változó adatok feldolgozását biztosítja. Támogatja a valós idejű kiértékelést és az adott pillanat szerinti kontrollingot.

Bővebben a modulról

LOGA Dokumentációkezelés

A Doku3 egy WEB alapú levelező és dokumentum kezelő modul, mely folyamatorientáltan dokumentumokat generál a LOGA modulok LOGA3, HRBC, PAYROLL, TALENT és egyéb HR modulokból, rugalmas funkciókat biztosítva a levelezés kezelésére.

Bővebben a modulról

LOGA HRBC

A LOGA3 a HRBC-vel és a BIG DATA-val együtt komplex HR rendszert alkot, mely hatékonyan javítja a személyzeti management egész folyamatát, ezáltal a HR, mint stratégiai terület döntő mértékben hozzájárul a vállalat értékteremtő fejlődéséhez. BIGDATA a nagy mennyiségű, folyamatosan változó adatok feldolgozását biztosítja. Támogatja a valós idejű kiértékelést és az adott pillanat szerinti kontrollingot.

Bővebben a modulról

Felkeltettük érdeklődését? Szeretné biztos kezekben tudni cége adminsztratív tevékenységeit?

Ne habozzon, kérjen árajánlatot tőlünk, még MA!

Ajánlatot kérek!