Ismerje meg cégünket!

A Master Consulting Kft. magyarországi forgalmazó és fejlesztő partnere a német P&I Personal & Informatik AG-nak, mely Európa egyik vezető bérszámfejtési és HR szoftverét a LOGA szoftvert fejleszti.
A P&I immár több, mint 50 éve segít a cégeknek alkalmazottaik támogatásában és fejlesztésében a HR és a bérszámfejtés területén.

A kezdetekben egy forradalmi számítógépes bérszámfejtési megoldással, manapság pedig a P&I LOGA3 és a LOGAWEB alkalmazásokkal teszi lehetővé a vállalatok számára, hogy a modern emberierőforrás-menedzsment valamennyi folyamatát fenntartható módon javítsák.

Kapcsolatfelvétel

Európa-szerte már 13 országban, több, mint 15 000 ügyfelük HR részlege használja a P&I LOGA termékeit.

Ahogyan az évek során fokozatosan összetettebbé vált a P&I HR szoftvere, a vállalat földrajzi jelenléte is növekedett. A Németországban található 4 irodán kívül Ausztriában, Svájcban, Hollandiában és Szlovákiában is meghatározó a P&I jelenléte, valamint 2017 áprilisától Görögországban is. A P&I LOGA szoftverfejlesztői központja pedig az információtechnológia fellegvárában, a kaliforniai Szilícium-völgyben található.

25 éves szakmai múlt a magyar piacon

A MASTER CONSULTING szakértő a bérszámfejtés, a munkaügy, a humánerőforrás gazdálkodás és a beléptető rendszerek szakterületein. Minőségi termékkínálatában előbbieken túl megtalálhatók a munkaidő nyilvántartó, cafetéria és vállalati folyamattámogató modulok.

Mindezeket akár külön-külön, akár integrált megoldás keretében szállítjuk megrendelőinknek, amelyek nemcsak Magyarországon, hanem számos európai országban széles körben elterjedtek.

Cégünk 25 éve résztvevője a magyar piacnak, így nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. A szolgáltatás minőségi ellátásához elengedhetetlen speciális bérügyi, munkaügyi szaktudást, a magyar jogszabályok ismeretét és ezek napi gyakorlati alkalmazását nyújtjuk ügyfeleinknek. Szolgáltatásaink és termékeink komplex megoldásokat kínálnak a humánügyvitel összes területére.

LÉPJEN KAPCSOLATBA MUNKATÁRSUNKKAL!