A LOGA nem csak HR-eseknek lett kitalálva. Egy olyan komplex szoftverről van szó, amely a vállalat belső kommunikációját is megkönnyíti, hiszen nem kell időt tölteni kör e-mailek írogatásával olyan esetekben, amikor alap információkról van szó: ilyen például a munkaközi szünet is.

Óránként 10 perc

Ennyi jár minden dolgozónak, aki a számítógép előtt ülő munkát végez. Az egészségmegőrzés érdekében pedig kiemelten fontos ennek betartása ás betartatása!

A mai nap, a Magyar Sport Napja pedig különösen jó alkalom, hogy erre figyelmeztessük munkatársainkat is. Hiszen a sportos hétköznapok: a séta, futás vagy bármilyen sportos elfoglaltság csökkenti a dolgozók stressz-szintjét, testileg és lelkileg is feltölti őket.

Automata jelzések a LOGA applikációban

Az applikáció hatékonysága felhasználó szinten mérhető a legjobban. Különböző push üzenetek beállításával egyszerűbbé válik a gyors belső kommunikáció vagy épp a munkaidő nyilvántartása is.

Ugyanis a LOGA app mindenkire figyel és azért alkottuk meg, hogy megkönnyítse a munkatársak, a vezetőség és a HR osztály mindennapjait.

Te ma hányszor álltál fel a gép elől?

A LOGA-appról bővebb információkat honlapunkon találsz – www.masterconsulting.hu