A modern vállalati környezetben a hatékony munkaidőnyilvántartás kulcsfontosságú. Az egyik legfejlettebb és legrugalmasabb megoldás erre a célra a LOGA HR rendszer Time nevű modulja. Ez a modul biztosítja a pontos adatkezelést és a vállalatspecifikus elszámolási igények kielégítését is egyedi fejlesztések sokszor milliós nagyságrendű költsége nélkül.

Ismerd meg hogyan épül fel és segítheti a LOGA HR Time modulja, a mindennapi adminisztrációt – a beosztás tervezéstől a hó végi elszámolásig.

Közvetlen adatkapcsolat a Payroll modullal

A LOGA HR szoftver komplexitásának egyik legnagyobb előnye, hogy a Time modul közvetlen adatkapcsolatban áll a Payroll (bérszámfejtési) modullal. Ez azt jelenti, hogy az időadatok automatikusan felhasználásra kerülnek a bérszámfejtésnél, így nincs manuális kézi, vagy import adatbevitel. A rendszer automatikusan kezeli a különböző típusú munkarend, túlóra, készenlét, szabadság és egyéb időadat elszámolási adatainak átadását, ami nagyban megkönnyíti a HR osztály feldolgozási munkáját.

Rugalmas munkaidő és költséghely alapú nyilvántartás

A LOGA HR rendszer lehetővé teszi a kötetlen munkarend és a munkaidőkeret kezelését, valamint a költséghely (projekt/munkaszám) szerinti időadatok nyilvántartását és elszámolását. Ez különösen hasznos azoknak a vállalatoknak, amelyek projektalapú működést folytatnak, vagy ahol a munkavállalók különböző feladatokon dolgoznak különböző időszakokban. A rendszer lehetővé teszi, hogy a munkaidő adatokat könnyen rendeljük hozzá különböző projektekhez, így pontosan követhető, hogy mennyi időt töltöttek egy-egy feladaton a munkavállalók.

Paraméterezhetőség a vállalat igényei szerint

Minden vállalatnak megvannak a saját munkaidőnyilvántartási és időelszámolási igényei. A LOGA HR Time moduljának egyik legnagyobb előnye a széles körű paraméterezhetőség. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer pontosan a vállalat igényeihez igazítható, anélkül, hogy egyedi fejlesztésre lenne szükség. A funkció könnyen beállítható különböző munkarendek, szabadságolási szabályok és egyéb specifikus elszámolási igények szerint.

Egyszerű beosztástervezés

A havi beosztások megtervezése gyakran időigényes és bonyolult feladat, különösen nagyobb létszámú vállalatok esetében. A LOGA HR rendszer beosztástervező modulja lehetőséget nyújt arra is, hogy egyszerűen és gyorsan készítsük el a havi beosztásokat. A rendszerben előre beállíthatóak a munkarendek, a munkavállalók rendelkezésre állása és a különböző szabályok, így a beosztások tervezése szinte automatikusan történik. Ez nem csak időt takarít meg, hanem biztosítja, hogy minden dolgozó beosztása megfeleljen a törvényi előírásoknak és a vállalati szabályoknak, valamint a megfelelő kompetenciáknak is. A beosztástervezés lehetséges kapacitás alapon is. 

Pontos időadatok és elszámolás

A munkaidőnyilvántartás egyik legfontosabb szempontja a pontosság. A LOGA rendszere biztosítja, hogy minden időadat megbízhatóan kerüljön rögzítésre, valamint kiszámításra. A rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy a munkavállalók maguk is rögzítsenek munkaidő- adatokat (Pl: távollétek, home office munkakezdések/munkabefejezések), amelyeket a HR osztály ellenőriz és jóváhagy. Ezáltal költséghatékonyabbá válik a feldolgozási folyamat. 

A LOGA HR egy komplex és rugalmas megoldást kínál a munkaidő nyilvántartására és elszámolására is.

  • A közvetlen adatkapcsolat a Payroll modullal,
  • a rugalmas munkaidő és költséghely alapú nyilvántartás,
  • valamint a széles körű paraméterezhetőség

mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vállalatok hatékonyan és pontosan kezeljék a munkaidőadatokat. A hatékony munkát a digitális és AI eszközök is támogatják a kor szoftverfejlesztési vívmányait alkalmazva.

Ha a te vállalatod is szeretné optimalizálni és automatikussá tenni a munkaidőnyilvántartást, érdemes megfontolni a LOGA HR Time és beosztástervező moduljainak bevezetését. A rendszer használatával nem csak időt és erőforrást takaríthatsz meg, hanem biztosíthatod a pontos és megbízható adatkezelést, akár mobil applikáción is.  Próbáld ki a LOGA HR Time rendszert, és tapasztald meg a modern munkaidőnyilvántartás előnyeit! 

www.masterconsulting.hu