A modern vállalkozások számára a hatékonyság és a precizitás alapvető követelmények, különösen a bérszámfejtés területén, ahol a hibák súlyos következményekkel járhatnak. A Master Consulting outsourcing szolgáltatása kiemelkedő megoldást kínál a bérszámfejtés területén, amely nem csupán időt és pénzt takarít meg, de a legmagasabb szintű szakértelmet és technológiai támogatást is biztosít a vállalat számára.

Egyéni kapcsolattartó

Valódi partnerként kezelünk az együttműködés során, éppen ezért egy állandó kapcsolattartót jelölünk ki számodra, aki minden szakmai kérdésben rendelkezésre áll. Biztosan támaszkodhatsz rá. Nem utolsó sorban ő végzi teljes bérszámfejtést, ismerve a cég specifikus adminisztrációs és elszámolási igényét. 

Szakértelem és precizitás

Az outsourcing szolgáltatásunkkal biztos lehetsz benne, hogy a bérszámfejtést tapasztalt szakértők végzik, akik naprakészek a legújabb jogszabályok és eljárások világában. Ez egy összetett feladat, amely pontos adminisztrációt és szakértelmet igényel. Az általunk nyújtott outsourcing szolgáltatás révén elkerülhetők a folyamatmenedzsment hibáiból és a szakértelem hiányosságaiból adódó helyzetek, biztosítva a pontos és időben történő kifizetéseket.

Idő- és költségmegtakarítás

A bérszámfejtés kiszervezésével jelentős idő- és költségmegtakarítás érhető el. A HR-osztály terhei csökkennek, így a belső erőforrásokat más, stratégiai fontosságú feladatokra lehet fordítani. Az outsourcing szolgáltatásunk igénybevételével nem csupán a bérszámfejtést bízhatja szakértőkre, hanem hozzáférhet a teljes LOGA HR komplex rendszerhez is, amely webes alapú 30 moduljával számos további előnyt kínál.

A LOGA HR rendszer előnyei

Outsourcing szolgáltatásunk mellé biztosítjuk a LOGA komplex szoftver további HR moduljait is. Ez több mint 30 funkciót jelent, amelyek teljes körű megoldást nyújtanak a HR adminisztráció minden területére. Ezek magában foglalják

  • a dolgozói életút nyomon követését a toborzástól a kilépésig, 
  • a kompetenciák felmérését és képzéseket, 
  • mobil applikációs felületet – amely az informácóáramlást is elősegíti,
  • valamint a teljes munkavállalókkal kapcsolatos adminisztrációs feladatok egy adatbázisban történő kezelését.

A LOGA rendszer rugalmasan alakítható a vállalat specifikus igényeihez, és biztosítja a legmagasabb szintű adatbiztonságot.

A Master Consulting outsourcing szolgáltatása nem csupán egy kiszervezett bérszámfejtési megoldás, hanem egy teljeskörű, integrált HR rendszer és szakértői támogatás is egyben. Az automatizált folyamatok, a digitális és AI megoldások, valamint a német nagyvállalati háttér biztosítják, hogy a bérszámfejtés és a HR adminisztráció a legmagasabb szintű szakértelemmel és technológiai támogatással valósuljon meg. 

Célunk, hogy partnereink számára valódi értéket teremtsünk, és hozzájáruljunk vállalat sikeréhez és növekedéséhez. Ha te is szeretnéd mentesíteni HR osztályt az adminisztratív terhek alól és biztosítani a bérszámfejtés hibamentes végrehajtását, lépj velünk kapcsolatba és ismerd meg, hogyan válhatunk valódi partnerré a sikeres együttműködés során. www.masterconsulting.hu