Gondoltad volna, hogy cégünk már több mint 25 éve megbízható partnere a magyar piacnak? Ez az évtizedes tapasztalat biztosítja Ügyfeleink számára, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtjuk a bérügy, munkaügy és humánügyvitel területén.

Szakértő csapatunk kiemelkedő tudással rendelkezik a speciális bérügyi és munkaügyi kérdések kezelésében, valamint naprakész ismeretekkel bír a magyar jogszabályok terén. Célunk, hogy Ügyfeleinknek olyan komplex megoldásokat kínáljunk, amelyek minden humánügyviteli igényt kielégítenek.

Szolgáltatásaink

Bérszámfejtés outsourcing

Pontos és megbízható bérszámfejtési szolgáltatásunk, amely biztosítja, hogy minden alkalmazott időben és megfelelő összegben kapja meg a bérét. A szolgáltatás részeként pedig hozzáférést biztosítunk a LOGA HR moduljaihoz is!

LOGA HR 

Teljes körű munkaügyi támogatást nyújtunk, beleértve a jogszabályi megfelelést és az alkalmazottakkal kapcsolatos adminisztrációs feladatokat – a LOGA HR szoftver által. A LOGA a jellemző HR kérdésekben kiszolgálja a felhasználót:

  • Teljes dolgozói életút adminisztráció
  • Stratégiai HR megoldások
  • Digitális HR, AI eszközök
  • Beléptető rendszer és a munkaidőnyilvántartás modul adatkapcsolata 
  • Cafetéria keretrendszerek kezelése 
  • Vállalati folyamattámogató modulok, amelyek grafikus megjelenítést kínálnak és segítenek a belső folyamatok optimalizálásában

Nemcsak Magyarországon, hanem számos európai országban is elérhető a LOGA HR rendszer, ezzel is biztosítva, hogy nemzetközi, azaz group szinten egységes megoldásokhoz jussanak Ügyfeleink.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy Ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatást adjuk, és együtt alakítsuk a magyarországi HR szakma korszerű megoldásait .

Tapasztald meg a minőségi szolgáltatás előnyeit! Keress minket bizalommal egy díjmentes konzultációért! www.masterconsulting.hu