Az üzleti világ gyors ütemű digitalizációja különösen nagy kihívások elé állítja a humánerőforrás szakembereit. A LOGA HR intelligens AI funkciói azonban jelentős segítséget nyújtanak a hatékonyság növelésében és az adminisztrációs terhek csökkentésében. Nézzük meg közelebbről, hogyan!

Automatizált bérszámfejtés és TB elszámolás

A LOGA AI segítségével a bérszámfejtés és TB elszámolás folyamata jelentősen felgyorsul, minimalizálva az emberi hibákat. Az intelligens algoritmusok képesek valós időben kezelni a jogszabályi változásokat, így biztosítva, hogy mindig naprakészen és pontosan történjenek az elszámolások.

Teljesítményértékelés és karriermenedzsment

A LOGA HR felhőben minden munkavállalói információ rendelkezésre áll és ezáltal figyelemmel kísérhető a teljesítmény és a dolgozói életút, amely adatokból részletes elemzések készíthetők. Ezen információk alapján testreszabott karrier terveket és fejlesztési programokat adhatunk, segítve ezzel a dolgozók elégedettségének és lojalitásának növelését.

Elemzések és lekérdezések egyszerű készítése

A LOGA HR felhő szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a vállalatok mélyebb betekintést nyerjenek az alkalmazotti adatokba. Az elemzések révén könnyen azonosíthatók a trendek, és előrejelezhetők a jövőbeni kihívások, így a vállalat proaktívan reagálhat a változásokra grafikus megjelenítéssel.

Felhőalapú szolgáltatás

A LOGA HR felhőalapú megoldásainak köszönhetően az adatok biztonságosan tárolhatók és bárhonnan elérhetők. Ez a funkció a LOGA applikáció használata esetén is előnyös, hiszen az időbeli és térbeli korlátokat áthidalva a munkavállaló és a HR menedzsment vagy a vezetőség bármikor hozzáférhet az adatbázishoz és megtekintheti az aktuális beosztásokat szabadságokat és sok más egyéb fontos információkat.

A LOGA HR intelligens AI funkciói ugyanakkor a hatékonyság növelésében játszanak kulcsszerepet. Ha szeretnéd a vállalatot a digitális korszak élére állítani, a LOGA HR a tökéletes választás számodra. Ismerd meg részletesebben a lehetőségeket és tedd meg az első lépést a jövő felé! www.masterconsulting.hu