A LOGA amellett, hogy teljes körű HR adminisztrációban kiszolgálja a cég dolgozóit, számos előnnyel rendelkezik amellyel a mindennapi belső kommunikáció és napi munkavégzés egyszerűbbé és átláthatóbbá válik. Ennek egyik kiemelt eszköze a LOGA mobiltelefonos applikáció, amely minden munkavállaló számára elérhető és könnyedén letölthető, egyéni jogosultsággal a látható adatok jogköre korlátozható.

Ezt érdemes tudni a LOGA applikációról

A felhőben történő adatbázisnak köszönhetően minden HR adat egyszerűen, up-to-date módon elérhető a HR kollégák, az ügyvezető, vagy más vezetők és alkalmazottak számára. 

Változtatható jogosultsági szintek

Az információk szűrhető módon hozzáférhetők a különböző jogosultsági szinteknek megfelelően. Például, míg a HR osztály vagy az ügyvezető a teljes adatbázishoz hozzáfér, addig más munkavállalók csak a saját adataikat láthatják.

Lekérdezhetik például,

  • a szabadság adataikat,
  • a beosztásterveiket,
  • a személyes tárolt adataikat,
  • a bérjegyzékeiket.

Kétlépcsős azonosítás

A kétfaktoros hitelesítést a legszigorúbb adatbiztonság érdekében vezettük be. A LOGA kiegészítő applikációja tartalmazza azt a kulcsot, amellyel a bejelentkezési folyamat biztonságos, ugyanakkor egyszerű lesz. 

A mottónk, a naprakész és pontos adatáramlás a legszigorúbb feltételek mellett.

Az applikációval kapcsolatos kérdésekben vagy további LOGA támogatásért, hívd szakértő kollégáinkat