Az üzleti világban az információ áramlása és a belső kommunikáció hatékonysága kulcsfontosságú tényezők a sikerhez. A LOGA HR applikáció új dimenziókat nyit a vállalati belső kommunikáció és adminisztráció területén, lehetővé téve a munkavállalók számára, hogy egyszerűen és gyorsan hozzáférjenek az őket érintő HR adatokhoz.

Az applikáció egyik legnagyobb előnye a jogosultsági szinteknek megfelelő hozzáférés

Ez azt jelenti, hogy minden munkavállaló csak azokat az adatokat látja, amelyekre valóban szüksége van, ezzel biztosítva az adatbiztonságot és a személyes adatok GDPR minőségű védelmét. 

A LOGA applikáció segítségével a munkavállalók 

  • könnyen lekérhetik szabadságtervezetüket, 
  • ellenőrizhetik túlóráik számát, 
  • vagy akár hozzáférhetnek bérjegyzékükhöz. 

Mindezt egy intuitív, felhasználóbarát felületen keresztül, ami minimalizálja az adminisztratív feladatokkal járó időráfordítást és leegyszerűsíti a HR folyamatokat.

A hatékonyság növelése az egyik legfontosabb előnye a LOGA applikációnak. Azáltal, hogy az alkalmazottak bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek a szükséges információkhoz, csökken a HR osztály leterheltsége és nő az általános munkahatékonyság. Az alkalmazás integrálása a vállalati folyamatokba csökkenti az e-mailes és papíralapú kommunikáció szükségességét, ami nem csak időt, de költséget is megtakarít.

Az applikáció segíti a belső kommunikációt is, hiszen egy központi platformot biztosít a HR és a munkavállalók közötti információcserére. A valós idejű értesítések révén mindenki azonnal értesül a fontos változásokról és határidőkről, így elkerülhetők a félreértések és az információvesztés.

A LOGA HR applikációval a vállalatok új szintre emelhetik belső kommunikációjukat és hatékonyságukat. Az alkalmazás használatával a HR adminisztráció egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá válik, míg a munkavállalók elégedettsége és produktivitása is jelentősen növekszik. Tedd meg az első lépést a modern HR kezelés felé a LOGA applikációval! Töltsd le iOs-re vagy Androidra!