A LOGA HR Time moduljáról és a komplexitásáról korábbi cikkünkben már olvashattál. Ebben a bejegyzésben vizsgáljuk meg azt, hogyan kezeli a LOGA a munkaidőn túli  szabadságokat és a túlórákat. Olvasd tovább!

Automatikus adatkapcsolat – hogy egy információ se vesszen el

A rendszerben egyszerűen nyomon követhetők a munkavállalók szabadságai és túlórái, amelyek automatikusan beépülnek a munkaidő nyilvántartásba és a bérszámfejtés folyamatába is. Ez biztosítja, hogy a szabadságok és túlórák kezelése átlátható és pontos legyen, valamint megfeleljen a vállalati és jogszabályi követelményeknek egyaránt.

Amikor egy munkavállaló szabadságot kérvényez vagy éppen több időt tölt a munkahelyén – avagy túlórázik, az a munkavállalói profilban is automatikusan frissül. Így nem szükséges külön levelezgetni az aktuális havi munkaidő nyilvántartás, szabadság engedélyeztetés vagy túlóra elszámolás tekintetében, egy gombnyomással elérhető minden. 

Felhasználóbarát felület

A LOGA HR Time modulja egy intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik mind a LOGA mobil applikációban és a webes önkiszolgáló felületen egyaránt. A munkavállalók könnyen hozzáférhetnek a saját munkaidőadataikhoz, kérhetnek szabadságot és rögzíthetik a túlóráikat is. A HR osztály számára a rendszer egy átlátható és könnyen kezelhető platformot biztosít, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony adatkezelést.

Próbáld ki a LOGA-t most! Kérj szakértői konzultációt! www.masterconsulting.hu/kapcsolat