A LOGA nem csak egy átlagos HR szoftver, hiszen az elvárt alaptulajdonságokon felül számos olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyíti a hó eleji HR káoszt.

Mik a LOGA HR legfőbb tulajdonságai? 

Összeszedtük azt a top 3 tuljdonságot, amelyre minden HR-esnek szüksége van!

Digitális HR szoftver, az egyszerű adatellenőrzéshez és lekérdezéshez

Az adatok digitalizációjával valós időben, bárhol és bármikor hozzáférhetők a munkavállalói adatok. Legyen az a HR-es, ügyvezető vagy bármely alkalmazott –  a LOGA digitális HR megoldásai különböző jogosultsági szinteken teszik egyszerűvé az információ egyidejű lekérését. Ebben pedig a mobil applikáció is kifejezetten előnyös, hiszen a beosztás vagy a szabadságervezet mindig kéznél van.

Munkaidő-nyilvántartás a felhőben

A munkaidő nyilvántartása a felhő szolgáltatásnak köszönhetően most még inkább cégspecifikusan alakítható ki, a felhőben található up-to-date adatok real-time információkkal szolgálnak és cégspecifikus elszámolási szabályokkal szinkronban egyedi fejlesztések nélkül naprakészek. A távollétek és beosztások pl: okos eszközök segítségével egy kattintással módosíthatók.   Akár mobil eszközön is.

Bér és TB modul

A LOGA bér és TB modulja több, mint 25  év alatt összegyűjtött szakmai tapasztalatok alapján lett fejlesztve. Mindig naprakész az aktuális magyar jogszabályok szerint. Magyar nyelven elérhető nemzetközi trendek szerint fejlesztett HR funkciókat kapott, úgy mint: a toborzás, kiválasztás, teljesítményértékelés, karriermenedzsment, cafeteria, munkaidő nyilvántartás, belépő rendszerek adatainak értelmezése, bérköltség-tervezés, oktatásszervezés. 

Outsourcing bérszámfejtés lehetősége

Ha pedig levennéd a HR-kollégáról a bérszámfejtés terheit, mi örömmel vállaljuk. Outsourcing szolgáltatás megoldásunkkal  nem csak egy kiszervezett szolgáltatást kapsz, hanem hozzáférést a teljes LOGA HR komplex rendszerhez.. 

Jól hangzik? Kérd szakértő kollégáink segítségét, melyik megoldás a céged számára a  legkézenfekvőbb!  https://masterconsulting.hu/ugyfelszolgalat/