Viszont sokakban felmerülhet a kérdés: vajon nyilvánossá válhatnak-e az érzékeny munkavállalói és céges információk? Nos, a válasz egyértelműen: egyáltalán nem! 

Amikor az adatvédelemről beszélünk, akkor egy igen összetett témát boncolgatunk, és egy olyan területet vizsgálunk, amely napjainkban rendkívüli jelentőséggel bír.

Sokan ódzkodnak az online vagy AI-alapú megoldásoktól, azonban érdemes megfontolni, hogy a felhő alapú rendszerek több szempontból is biztonságosabbak, mint a lokális adathordozók. 

Ezt érdemes tudni a LOGA HR felhő szolgáltatásról!

A LOGA HR felhő nemzetközileg auditált, többszintű azonosítási és adatvédelmi szisztémával  tökéletes adatbiztonságot jelent.

Szeretnél többet megtudni a megoldás részleteiről? 

Az adatbiztonság fontosságára helyezve a hangsúlyt rövid időn belül kvázi KÖTELEZŐVÉ válik a felhőszolgáltatás alkalmazása a HR szektorban,  lecserélve a hagyományos megoldásokat, ami elősegíti a vállalatok hatékony működését és növekedését.

Válts LOGA-ra, hogy 

  • a cégednek szofisztikált jogosultsági rendszerrel kiépített korlátlan felhasználó elérhetőséget adjunk auditált környezetben  
  • dasboard felületek,  telefonos applikáció funkciók adnak koncentrált munkavégzéshez felhasználói élményt 
  • a LOGA HR Authenticator applikáció a kétszintű azonosítás okos eszköze  – illetéktelen hozzáférés kizárva

Fontos szempont számodra az adatvédelem és az üzleti hatékonyság? 

A LOGA HR felhő megoldás kiváló választás. A biztonságos, rugalmas és innovatív megoldások révén segítünk abban, hogy vállalkozásod sikeresen működhessen az állandóan változó üzleti környezetben.

Nemzetközi fejlesztői csapatunk nap mint, nap azért dolgozik, hogy a LOGA HR felhő adatbiztonsága védve legyen az új kihívásokkal  szemben.