A modern technológiai megoldások alkalmazása a HR területén egyre fontosabbá válik, különösen a bérszámfejtésben. A Master Consulting által képviselt  LOGA HR rendszer és az AI-alapú megoldások új dimenziót nyitnak a vállalatok számára, lehetővé téve a hatékonyság és a pontosság maximalizálását.

A LOGA HR rendszer funkcionalitása

A LOGA HR szoftver több mint 30 modullal rendelkezik, amelyek teljes körű megoldást nyújtanak a HR adminisztráció minden területére. A legfontosabb modulok pedig a következők:

Dolgozói életút nyomon követése 

A toborzástól kezdve a munkavállaló kilépéséig minden adat és esemény rögzíthető és nyomon követhető a rendszerben. Ezekhez az adatokhoz pedig a munkavállaló, a HR-s kolléga és a vállalatvezetés is hozzáfér naprakészen, tértől és időtől függetlenül.

Bérszámfejtés a LOGA-val

A LOGA lehetővé teszi a bér- és TB elszámolást, számviteli elemzések létrehozását, bérköltség tervek összeállítását, beépített és egyedi listák lekérdezését és a munkavállalókkal kapcsolatos  digitális dokumentációkezelést is. 

Felhőalapú szolgáltatások

A rendszer komplexitásának az alapja a felhőalapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az up-grade futtatási környezet szakmai háttere és az auditált adatközpont lehetősége mellett az adatok ad hoc időpontokban folyamatosan naprakészen elérhetők legyenek. 

Időgazdálkodás

A vállalat hatékonysága az időgazdálkodáson alapvetően múlik és ebbe a dolgozók munkaidejének beosztása is beleértendő. A LOGA képes egyszerre kezelni a munkaidő-nyilvántartást, a beosztástervezést és akár a beléptető rendszerből származó időadatok automatikus importját is – mindezt digitális módon a felhőben kezelve.

A LOGA teljeskörű implementációjával a vállalat egy hatékonyságnövelő rendszert kap, amiből minden felhasználó profitálhat. Az AI alapú digitális rendszer lehetővé teszi a könnyű információáramlást, hiszen minden egy helyen, a felhőben tárolódik – a legmagasabb szintű titkosítási kulcsokkal levédve. További információkért kérd szakértő kollégáink segítségét.