Cikkünkben annak járunk utána, hogyan járulnak hozzá a digitális HR programok a környezeti fenntarthatósághoz, miközben könnyítik a munkavállalókkal kapcsolatos adminisztrációs terheket. 

A hagyományos HR folyamatok sok papírmunkával járnak, ami jelentős mennyiségű papírt, tintát és egyéb erőforrásokat igényel. Azonban a digitális HR platformok, mint a LOGA áttörést hoznak ezen a területen.

Online dokumentumkezelés a felhőben

A LOGA digitális platformjai nem csak leegyszerűsítik a dokumentumkezelést, de lehetővé teszik a dokumentumok elektronikus aláírást is – így minimalizálva a papírfelhasználást és csökkentve a nyomtatási igényeket. Ezzel nemcsak a papír alapanyagokat takaríthatjuk meg, hanem az energiát is, ami a nyomtatási folyamatokkal jár.

Automatizálható folyamatok

A LOGA-val az adminisztrációs folyamatok automatizálhatók, mint például az alkalmazottak személyes adatkezelése vagy a munkaidő nyilvántartás – hiszen ezt a LOGA appon keresztül is akár mindenki magának tudja intézni. Ennek eredményeként csökkenthető a szükséges irodai tér és az energiafelhasználás, ami a papíralapú adatok tárolásával jár – ugyanis minden ott van a felhőben, biztonságban, elérhetően! 

Továbbá, az automatizált folyamatok hatékonyabban szolgálják ki a cég működését, mert kevesebb az emberi hibafaktor, így kevesebb idő és erőforrás kell a javításukra.

A LOGA által a digitalizált HR folyamatok nemcsak a hatékonyságot növelik és az adminisztrációs terheket csökkentik, hanem jelentős mértékben hozzájárulnak a környezeti fenntarthatósághoz is. 

Ha szeretnéd céged zöldebbé tenni, kezdd a digitalizációval! Hogyan? Használd a LOGA-t! Kérj ingyenes konzultációt most, és indulj el egy fenntarthatóbb úton! www.masterconsulting.hu