A céged növekedésével a HR-feladatok, mint például a bérszámfejtés is egyre kezelhetetlenné válnak az időt múlt módszerekkel. Ami a kezdeti időszakban jó volt, a növekedés útjába állhat, hiszen a HR és munkaügyi szakembereknek a vállalati bővüléssel egyre több feladatot kell ellátniuk. Mit szólnál egy olyan csapathoz, ami úgy segíti a vállalkozásod napi munkamenetét, hogy nem kellene az anyagi terhet és a szakmai kockázatot magadra vállalnod, ami az extra munkavállalókkal jár? Olvass tovább és ismerd meg outsourcing szolgáltatásunkat!

Hogyan tudsz úgy növekedni, hogy a személyi állományt nem növeled?

Outsourcing szolgáltatásunk legfőbb előnye, hogy egy magasan képzett szakmai csapat minden pozitívumát a saját vállalkozásod növekedésére fordíthatod. Csökkennek a beruházási költségek, a személyi- és anyagi jellegű költségek és minden releváns jogban történő változást is figyel ez a csapat. 25 éve fennálló innovatív cégként betonbiztos tapasztalatunk van a HR és munkaügyi folyamatok működésében. A nemzetközileg folyamatosan fejlesztett szoftverünk mellett pedig a közös gondolkodásban, az optimális munkamenet kialakításában is számíthatsz ránk! 

Miért bízd ránk a bérszámfejtést? 

A költséghatékonyság mellett teljeskörű szolgáltatásban részesülhetsz:  egy adatbázisú megoldásként bér és TB számfejtés, digitális HR modulok, AI megoldások és felhő alapú adatkezelés. A modulok kiválasztása szerint mindent a céged igényeire szabunk! A határidőid számunkra is legalább olyan fontosak, így minden mérhető és rendszerszinten is monitorozható, dedikált jogosultságokkal pedig bármikor visszaellenőrizhető. A kiszervezett bérszámfejtésed még sosem volt ennél egyszerűbb és megnyugtatóbb!

Növekedés és fenntarthatóság érdekében érdemes egyes bérszámfejtés feladatokat kiszervezni 

A fejlődés kulcsszavai pedig:

  • Költséghatékonyság – havi szolgáltatási díj (minden választott modul esetében)
  • Felkészültség – dedikált munkaügyi szakértő rendelkezésre állása
  • Fenntarthatóság – nemzetközi trendek szerinti folyamatos szoftverfejlesztés

Így biztosítható hogy a folyamatos, gördülékeny fejlődés alacsony költség szintű, de nélkülözhetetlen háttérfolyamatokkal legyen támogatva. Mindezt úgy, hogy a működés a vonatkozó jogszabályoknak is eleget tesz! 

Ugye, hogy a bérszámfejtés vezetőként is szerethető?

Dolgozz velünk, ha számít a naprakész információ! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

www.masterconsulting.hu