A  LOGA-ban rejlő lehetőség nem csak a hagyományos bérszámfejtést és HR funkciókat kínálja, hanem a legmodernebb digitális és AI megoldásokat is beépíti a folyamatokba. 

Melyek ezek?

Automatikus folyamatok 

Az adatok gyors és pontos feldolgozása automatikus folyamatok révén. A felhőszolgáltatásnak köszönhetően, minden információ egy helyen, előírásszerűen van tárolva és naprakészen elérhetők bárhol bármikor a felhasználók számára. 

Grafikus megjelenítés, egyszerű kezelőfelület 

A rendszer képes a HR és bérszámfejtési adatokat grafikusan is megjeleníteni, így könnyen áttekinthetővé és elemezhetővé válnak az információk. A kiszolgálói felületre belépve, egy letisztult, áttekinthető, ugyanakkor jól navigált szoftver tárul elénk – ahonnan minden adatot lekérdezhet a jogosult HR-s kolléga, vagy  legyen szó bérszámfejtésről vagy alkalmazott esetében például beosztástervezet megtekintéséről.

Okos Eszközök integrációja

A dolgozók és a HR-es kollégák a LOGA mobil applikációkon keresztül is hozzáférhetnek a szükséges adatokhoz és funkciókhoz, növelve ezzel a folyamatok hatékonyságát és átláthatóságát. Ez áthidalja az információáramlás idő és térbeli nehézségeit, továbbá levelezésekből adódó adminisztrációs időket is megspórol a HR-s kollégák számára.

A LOGA digitális szoftver használata bérszámfejtés vagy mindennapi HR feladatok során stratégiai szempontból is jelentős előnyöket hoz a vállalatok számára – hiszen a digitalizációval és a LOGA-val növelhető a hatékonyság. Nem csupán a napi adminisztratív terhek csökkentéséről van szó, hanem a teljes bérszámfejtési folyamat professzionális és hibamentes végrehajtásáról, amely a legmodernebb technológia és szakértelem segítségével valósul meg. A LOGA HR rendszer az automatizált, AI-alapú megoldások révén a bérszámfejtés és a HR adminisztráció modern kor szerinti követelményének nemzetközi trendek szerinti elvárásait szállítja.

Úgy gondolj rá: több, mint 400 fejlesztő dolgozik a LOGA HR fejlesztésén, a legmodernebb alkalmazási környezet kialakításán.