Töltsd le a P&I LOGA3 applikációt Android (Play Áruházból) vagy iOs (App Store-ból) a készülékedre. Nyisd meg az applikációt. 

A bejelentkezéshez szükség van egy QR-kódra, amely a LOGA3 Önkiszolgáló felületen igényelhető. 

Fontos a megfelelő szerepkör kiválasztása a LOGA3 Önkiszolgáló felületen, a QR-kód igénylése előtt

Ha több szerepkörrel rendelkezel a LOGA-ban, először ki kell választanod azt a szerepkört, amellyel be szeretnél jelentkezni az applikációba. A LOGA3APP-ban megjelenő funkciók köre attól függ, hogy a LOGA3-on melyik szerepkört használva igényelted a QR-kódot. 

A LOGA3-ban a szerepkör kiválasztásához kattints a bal alsó sarokban lévő ikonra, majd a szerepkör opcióra. Megjelennek a választható szerepkörök, ahol a Fogaskerék ikon jelzi a jelenleg használatban lévő szerepkört. 

A szerepkör váltáshoz kattints egy olyan szerepkör nevére, amely mellett nincs Fogaskerék ikon. Az új szerepkörre való kattintás után a használatban lévő szerepkör módosul a kiválasztott szerepkörre.

FONTOS

Ügyelj arra, hogy a LOGA3-on ne válts szerepkört, ha folyamatosan használni akarod a mobilapplikációt. Ha a LOGA3-on belül mégis szerepkört váltottál, miközben egy másik szerepkörrel jelentkeztél be az applikációba, akkor fél óra múlva az újonnan kiválasztott szerepkörnek megfelelően jelennek meg az elérhető funkciók.

QR-kód igénylése a LOGA3 Önkiszolgáló felületen

A LOGA3APP használatához szükséges QR-kódot a LOGA3-ba való bejelentkezés után a bal alsó sarokban található ikonra, majd az “App regisztrációja” opcióra kattintva igényelheted. Az “App regisztrációja” opcióra kattintva megjelenik az App-regisztráció ablak, amely tartalmazza a LOGA3APP-ba való bejelentkezéshez szükséges QR-kódot.

Bejelentkezés a LOGA3APP-ba az igényelt QR-kód felhasználásával

A LOGA3APP megnyitásakor megjelenik a kezdőképernyő. A bejelentkezéshez koppints a QR-kód bejelentkezés gombra. Ezt követően az applikáció engedélyt kér, hogy használhassa a telefonod kameráját. Az engedélyt meg kell adnod az engedélyezés gombra kattintva. Az engedélyezés után bekapcsol a telefonod kamerája, amivel beolvashatod a LOGA3 Önkiszolgáló felületen igényelt QR-kódot.

FONTOS

A QR-kód igénylését a “QR-kód igénylése a LOGA3 Önkiszolgáló felületen” fejezet tartalmazza. Tartsd a telefonod kameráját a QR-kód fölé, amíg az beolvasásra nem kerül.

FONTOS

Egy igényelt QR-kód csak egy bejelentkezésre érvényes. Ha már felhasználtad a QR-kódot a LOGA3APP-ba történő bejelentkezéshez, az érvényessége megszűnik. Ha újra be akarsz jelentkezni az applikációba, először újra be kell jelentkezned a LOGA3-ba. 

A LOGA3 Önkiszolgáló felületre való bejelentkezés után az “App regisztrációja” funkcióval igényelhetsz új QR-kódot. Miután az applikáció beolvasta a QR-kódot, megjelenik a LOGA3APP kezdőlapja, ahol láthatod az elérhető funkciókat.

További hasznos információkért, böngészd át weboldalunkat, vagy kérj tanácsot szakértő kollégáinktól!