A munkaórák elszámolása, a havi kimutatások összeállítása, valamint az utalások végrehajtása egyaránt kiemelt figyelmet igényelnek – és ilyenkor  a hibalehetőség is fokozottabb. Ez ismerős lehet Neked is? Ne fájjon többé a fejed! Könnyítsd meg a hókezdést a LOGA-val! 

Mi mindenre kínál megoldást a program? 

  • Egy teljes komplexitású HR adatbázis segíti a munkád, amely jogosultság kezeléssel minden szakértő felhasználó számára elérhető real-time  információt biztosít.
  • Egyszerű automatikus importok/exportok teszik hatékonnyá az információáramlást. 
  • A digitális és AI megoldások “bevetésével” a LOGA-val a bérszámfejtés és a HR adminisztrációval töltött idő lerövidül.

A LOGA HR komplex rendszere egy felhő alapú megoldás, egy böngésző segítségével  könnyen elérhető, ugyanakkor zárt adatbázisból dolgozó szoftver. A HR adminisztrációval kapcsolatos összes információt valós időben kezeli, így a munkához szükséges dokumentumok és statisztikák naprakészek és mindig elérhetőek. A különböző jogosultsági szinteknek megfelelően pedig a munkavállalók, a HR osztály vagy az ügyvezető is hozzáférhet az adatokhoz – akár mobiltelefonos applikáción keresztül is, legyenek bárhol bármikor. 

A LOGA-ban az a jó, hogy bármikor dolgozhatsz vele, akár időben előre is!

Az egyszeri átállási díjat követően havidíjas csomagokat kínálunk,
amelyben 30 elem közül választhat a cég egyedi igénye szerint. Nincs szükség külön szerverre, licencekre, IT szakemberre vagy helyszíni telepítésre; az adatok feldolgozását követően az információk rendelkezésre állnak az auditált adatközpont titkosítási protokolljának megfelelően.

Csökkentsd a stresszt és növeld a  munkád hatékonyságát a LOGA-val! 

Szakértő kollégáink minden felmerülő kérdésedre szívesen válaszolnak!
Hívj minket közvetlenül!