Az üzleti világ folyamatos változása és a digitalizáció térhódítása új kihívások elé állítja a vállalatokat, különösen a humánerőforrás területén. A LOGA HR komplex szoftver megoldása azonban nem csupán egy újabb technológiai fejlesztés, hanem egy hatékony eszköz, amely segítségével a vállalatok a jövőbe tekinthetnek, miközben időt, pénzt és erőforrásokat takaríthatnak meg.

De miért éri meg vállalatának a LOGA HR bevezetése?

A LOGA HR havidíjas megoldása nemcsak a szoftver telepítésének és használatának egyszeri költségeit tartalmazza. Egy olyan átfogó csomagot is kínál, amely magában foglalja a folyamatos támogatást, az újabb és újabb fejlesztéseket, valamint a szoftver naprakészen tartását. 

Milyen díjakkal kell számolnod?

Egyszeri indulási költség

A LOGA HR bevezetésekor számolni kell egy egyszeri indulási költséggel, amely magában foglalja a szoftver telepítését, testreszabását és a munkatársak képzését az új rendszer használatára. Ez az egyszeri költség tervezhetően, fokozatosan merül fel a választott szoftver moduloktól és azok  számától függően.  

Havidíj

A LOGA HR havidíjas megoldása a vállalat igényeinek megfelelően rugalmasan skálázható. Jelenleg 30 szoftver modul áll a rendelkezésre. A havidíj tartalmazza a szoftver használatát, a folyamatos IT technikai támogatást, a futtatáshoz szükséges licencek költségeit, valamint a rendszer folyamatos fejlesztéseit és frissítéseit. A havidíj átlátható és előre tervezhető, így a vállalat könnyen beépítheti a költségvetésébe.

A LOGA HR segít a működési hatékonyság növelésében

Az automatizált folyamatok, a gyorsabb döntéshozatal és az egy adatbáziskezelés előnyei  révén a vállalatok képesek lesznek rugalmasabban reagálni a változó piaci környezetre, és versenyelőnyt szerezni a többiekkel szemben. A LOGA HR nem csupán egy szoftver, hanem egy komplex HR támogatási és fejlesztési csomag. Segítségével a vállalatok egyedi fejlesztési és integrációs költségek nélkül hatékonyabban működhetnek és sikeresen léphetnek a jövőbe. Ha szeretné vállalatod a digitális korszak élére állítani, akkor a LOGA HR a megfelelő választás lehet számodra. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerd meg, hogyan segíthetünk a vállalat növekedésében és fejlődésében!