A világban mindenhonnan azt halljuk, hogy egy dinamikusan fejlődő vállalkozásnak folyamatosan naprakésznek kell lennie. Elfoglalt vállalkozó vagy, de szeretnél tudni a céged minden rezdüléséről? Az információáramlás biztosításához az applikációs kulcsot is a kezedbe adjuk – íme a LOGA HR applikáció!

Mi mindenben támogatja a napi feladataidat a LOGA HR applikáció?

  • LOGA HR mobil applikáció – teljes körű HR adminisztráció végezhető bárhonnan, bármikor, akár egy meeting szünetében is lekérdezhetők a munkavállalók releváns adatai – pl: az adott vezetőhöz tartozó aktuális szabadságterv, szabadságtény vagy a túlórák száma stb.
  • Digitális és AI megoldások – nemcsak vezetői szinten hasznosak és gazdaságosak, hanem népszerű eszköze a dolgozói kommunikációnak is – pl: távollét igénylése, bérlap, tárolt személyes adatok megtekintés stb.
  • On-line terminál funkció – munkára be és kijelentkezési felület vezetői kontrollal
  • Saját felhő – a munkavállalóról tárolt dokumentumok lekérdezhetősége 
  • Jelenlét kontroll –  a vezetőhöz tartozó dolgozók aktivitásának nyomonkövetése, szünetek ellenőrzése, home office munkavégzés adminisztrációja
  • Állásterv – a vállalati hierarchiában betöltött státusz megjelenítése
  • Projekt idők – felosztásának adminisztratív mobil eszköze
  • Vezetői funkciók – hó végi időadatok karbantartásának – pl. jóváhagyás, elutasítás stb) digitális okos eszközei

A vezető számára elegendő egy mobil telefon a naprakész adatok karbantartására, megjelenítésére, grafikus lekérdezésére.

Leegyszerűsíti a munkavállalók és a HR szakemberek közötti kommunikációt. A rohanó mindennapokban a LOGA telefonos applikációval nemcsak az adatokhoz való hozzáférés válik könnyebbé, hanem segíti a munkavállalókat is a munka-magánélet egyensúlyának fenntartásában és a hatékonyabb tervezésben is. Ezáltal az alkalmazás nemcsak az HR folyamatokat javítja, hanem hozzájárul a munkavállalói elégedettség és proaktivitás növekedéséhez is. 

A LOGA telefonos applikációval a modern HR kezelés egy új szintjére léphetünk, ahol az adatok könnyen elérhetőek és a munkavállalók  mindennapi munkavégzését is megkönnyíti!

Töltsd le iOS-re vagy Androidra!

iOS: https://apps.apple.com/hu/app/p-i-loga3/id1312797903?l=hu

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.loga3app&hl=hu&gl=US


Ha kérdésed maradt, keresd ügyfélszolgálatunkat!
+36 20 520 2833 | https://masterconsulting.hu/