A bérszámfejtés kiemelt fontosságú a cég havi működésében. Érdemes jól csinálni, hiszen a hibázás lehetőség fennáll, viszont javítani bonyolult és időigényes. 

A bérszámfejtés digitális okos eszközökkel és AI megoldásokkal

A LOGA komplex HR rendszer egy adatbázisú megoldása, széleskörű paraméterezhetősége, szofisztikált jogosultsági rendszere  lehetővé teszi, hogy az adatok mindig naprakészek és grafikusan elérhetők legyenek. 

KI SZERET INTEGRÁLT SZATELIT RENDSZEREK ADATKOMMUNIKÁCIÓS HIBÁIVAL IDŐT TÖLTENI?

A LOGA-ban egy teljes dolgozói életút nyomon követhető a toborzástól a munkavállaló kilépéséig, miközben felmérjük a munkavállaló kompetenciáit, képzésekre iskolázzuk be, munkavállalói elégedettségi kérdőívet adunk a  “kezébe”, mobil applikáción keresztül kommunikálunk, azaz a teljes HR adminisztrációs folyamat lekövethető a szoftver jelenleg rendelkezésre álló 30 moduljával. ÉRDEMES A LOGA-RA VÁLTANI!

Nem szeretnél a bérszámfejtés részleteivel  bajlódni? Bízd profikra!

Outsourcing szolgáltatásunkat neked találtuk ki, ha

  • levennéd a HR-es kollégádról a bérszámfejtés terheit,
  • szakmailag biztosra szeretnél menni, 
  • hibátlanul szeretnéd elvégezni a havi bérszámfejtést.

A kiszervezett bér és TB számfejtés elvégzése mellett hozzáférést nyersz a LOGA HR egyéb funkcióihoz is, így a teljeskörű adatbázis elérhetővé válik számodra.

Automatikus szoftver funkciók biztosítják, hogy időzített listák háttér futtatásával azonnal és paraméterezett határidőre információkat kapj, grafikus formában is.

Érdekel az outsourcing lehetősége? Kérd kollégánk szakértő tanácsát! www.masterconsulting.hu