A bérszámfejtés az egyik legfontosabb, egyben kritikus fontosságú folyamat mind a munkavállalók elégedettsége, mind a vállalat pénzügyi stabilitása szempontjából. 

Megfelelő adattárolás és folyamatos naprakészség a tárolt adatokról a jó bérszámfejtés kulcsa

Az ALAPVETŐ lépés a bérszámfejtés folyamatában az alkalmazottak adatainak tárolása és karbantartása. Ide tartozik minden olyan információ, mint például: a munkavállaló személyes adata, neve, adószáma, beosztása, munkaidő, egyéb juttatásai, releváns HR adatok. A LOGA felhőalapú digitális komplex HR  programja az adatok könnyű elérhetőségét és naprakészségét teszi lehetővé – miközben a bérszámfejtés minden HR adatot is elér. 

Munkaidő nyilvántartás a bérszámfejtés alapvető előtét rendszere

A munkaidő nyilvántartás, beleértve a beérkező és kilépő idők, túlórák és távollétek kezelését ma már túlmutat az egyszerű adminisztráción.  Mivel ezek az adatok szolgálnak alapul a fizetési számításokért, ezért kiemelten fontos  a karbantartásuk, akár a LOGA mobil applikáción keresztül.

Fizetési adatok kiszámítása LOGA-val

A LOGA digitális HR program minden szükséges európai és országspecifikus jogi előírást ismer. Nem kell többé a jogszabályokat bújni. A LOGA tudja, hogy milyen szempontok alapján kell kiszámítani a béreket, legyen szó európai vagy Magyarországra vonatkozó speciális előírásokról. Ezáltal a bérszámfejtés naprakészen és nemzetközileg is pontos.

Pontos bérkifizetés karbantartott adatok alapján

Fontos, hogy az alkalmazottak pontosan és időben kapják meg a fizetésüket. Emellett a gondoskodnia kell arról is, hogy minden szükséges adó és járulék levonásra kerüljön. A LOGA a számításokat automatikusan elvégzi, így a pénzügyi kontrollt követően mehet az utalás. 

NINCS ANNÁL FANTASZTIKUSABB ÉRZÉS, MINT AMIKOR SMS JÖN A SZÁMLÁN JÓVÁÍRT FIZETÉSRŐL!

Nem akarsz vacakolni a bérszámfejtés folyamataival –  még a LOGA segítségével sem? Számodra az outsourcing a megoldás! 

Cégünk több mint 20 év tapasztalatával áll rendelkezésére a bérszámfejtésben is! Nem csak a levesszük a válladról a bérszámfejtés terheit, de a LOGA többi HR funkciójához is hozzáférést adunk – ezáltal minden információt elérhetsz és folyamatot nyomonkövethetsz. 

Szuperül hangzik? 

Kérd kollégáink szakértő tanácsát és segítségét a bérszámfejtésben is! www.masterconsulting.hu