A kiszervezett bérszámfejtés bevett gyakorlat sok nagyvállalat esetében. Akkor érdemes ezt a szolgáltatást igénybevenni, ha a HR osztálynak stratégiai szempontból komplexebb, fontosabb feladatot szeretnél odaadni, ugyanakkor a bérszámfejtést továbbra is rutinos, szakképzett csapatra bíznád.

TOP1 érv az outsourcing szolgáltatásunk mellett

Azontúl, hogy a bérszámfejtést precízen határidőre végezzük, hozzáférést adunk a LOGA HR moduljaihoz is. Ez azt jelenti, hogy a munkavállalói adatok pl. szabadságengedélyek, beosztástervezet, túlóranyilvántartás és más információk a LOGA HR által a felhőben egységesen tárolhatók, így azok mindenkor naprakészen az adott jogosultsági szintnek megfelelően lekérdezhetők. Ebből dolgozunk mi is a bérszámfejtés során, így nem kell külön emailekben csatolva elküldeni a számfejtésre vonatkozó aktuális adatokat. Tehermentesítve a HR-s kollégát.

A legfontosabb modulok amelyekhez hozzáférést kapsz az outsourcing esetén:

  • Felhő Alapú adatbázis
  • Online szabadságtervezés
  • Online munkaidő nyilvántartás
  • Telefonos applikáció
  • Digitális asszisztens 
  • Vezetői-dolgozói önkiszolgáló felület

Ezt érdemes tudni a LOGA-ról

A outsourcing bérszámfejtési szolgáltatásunk alapja a LOGA komplex HR rendszerén alapul, amely számos előnyt kínál a felhasználók számára:

Adatbázis-alapú AI megoldások

A LOGA rendszer lehetővé teszi a dolgozói adatok teljes körű nyilvántartását és kezelését a toborzástól a kilépésig. Mindezt biztonságosan, az auditált “ felhőbe zárva”. 

Széleskörű paraméterezhetőség

A rendszer rugalmasan alakítható a vállalat specifikus igényeihez, beleértve a különféle juttatások, pótlékok és egyéb kifizetések kezelését is.

Szofisztikált jogosultsági rendszer

A biztonság és az adatvédelem kiemelt fontosságú, így a rendszerben egyedileg paraméterezhető, hogy ki és milyen adatokhoz férhet hozzá, módosíthatja, kérdezheti le azokat. 

Ha szeretnél még többet megtudni az outsourcingról, olvasd el többi tartalmunk a témával kapcsolatban: www.masterconsulting.hu