LOGA HR

A LOGA HR egy komplex hardver-szoftver optimalizált alkalmazási környezet, mely a legmodernebb HR szoftver megoldásokat egyesíti.

A LOGA HR alkalmazással felhasználóink számára egy
komplex alkalmazási környezetet biztosítunk, melynek előnye, hogy

szoftver és hardverberuházás nélkül egy teljes dolgozói életutat kísérhet végig a toborzástól a kiléptetésig

naprakészen biztosítottak az automatikus frissítések, rendszerüzemeltetéshez szükséges beállítások, folyamatos optimalizáció

azonnal elérhetőek az élvonalbeli nemzetközi megoldásokgyors reagálás az üzleti igényekre

kiemelkedő szakmaiságú, skálázható IT háttér áll rendelkezésre

nincs beruházási költség, infrastruktúra kiépítési költség, csak havi szolgáltatási díj

alacsonyabb működési költség és kockázat

automatikus adatmentés

csökken a vállalkozás ökológiai lábnyoma

bármikor, bárhonnan elérhető

A felhőalapú platform a digitális és stratégiai HR menedzsment, bér és időgazdálkodás összes területét lefedi és lehetővé teszi a felhasználó számára az egységes személyzeti szoftver egyszerű, hatékony és felhasználóbarát használatát.

A felhőalapú megoldásokkal csökkenthető a papíralapú nyilvántartás, ezáltal az egyes feladatokra fordított adminisztrációs terhek, és ezzel együtt a vállalat költségei is.

A LOGA komplex rendszerének minden modulja és funkciója az Ügyfeleink rendelkezésére áll és egyszerű aktiválást követően azonnal használható.

Az egyes modulok egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Mivel minden folyamat a LOGA HR alkalmazásban zajlik, a modulok összevonásához nincs szükség külső interfészekre. Ezzel jelentős időt, pénzt és erőforrásokat takaríthat meg.

Munkavállalói oldalról a Dolgozói önkiszolgáló rendszer, Naptár és Személyes elektronikus mappa és az Online vállalati hírportál funkciók célja az innovatív munkavállalói élménynyújtás, a mindenki számára egyszerű, intuitív kezelhetőség és áttekinthetőség.

A LOGA HR összehangolt, zárt rendszer különösen hatékony teljesítményt tesz lehetővé és a jól felépített működés mellett kiváló rendszer- és adatbiztonságot garantál. A jogosultságok igény szerint beállíthatóak a maximális GDPR és adatbiztonság érdekében.

FŐBB LOGA HR FUNKCIÓK

STRATÉGIAI HR:

Szervezeti felépítés, szervezeti menedzsment, HR algoritmusok, személyzeti információk, személyzeti

marketing.

IDŐGAZDÁLKODÁS:

Munkaidő-nyilvántartás, beosztástervezés, beléptetőrendszerek automatikus időadatimportja.

BÉRSZÁMFEJTÉS:

Bér- és TB elszámolás, számviteli elemzés, bérköltségtervezés, beépített és ad hoc listák, kontrolling, beépített munkafolyamatok, digitális dokumentációkezelés.

DIGITÁLIS HR:

Teljes személyügyi adminisztráció, digitális asszisztens, adatbányászat, pályázók kezelése, személyzetfejlesztés, tanfolyamkezelés, dolgozói digitális személyes mappa, vezetői és dolgozói önkiszolgáló rendszer, utódlástervezés, kompetenciaalapú értékelések, mobilapplikáció, elégedettségi felmérések.