LOGA All-in

P&I LogaAll-in vereint modernste HR-Softwarelösungen mit maßgeschneiderten Services sowie einem optimierten technischen Betrieb.

Die cloudbasierte HR-Plattform deckt sämtliche Bereiche des digitalen und strategischen HR-Managements ab und ermöglicht Anwendern eine einfache, effiziente und störungsfreie Nutzung der ganzheitlichen Personalsoftware. Sämtliche Module und Funktionen des P&I-Gesamtsystems stehen Ihnen zur Verfügung und können nach einfacher Aktivierung schnell genutzt werden.

Wir liefern P&I LogaAll-in zusammen mit einer exakt auf Ihre Anforderungen zugeschnittenen Hardware aus. Das aufeinander abgestimmte, geschlossene System ermöglicht eine besonders leistungsstarke Performance und garantiert neben einer reibungslosen Ablauffähigkeit, auch eine hervorragende System- und Datensicherheit.

P&I LogaAll-in macht Ihr HR-Management so einfach, sicher und effizient wie noch nie!

A LogaAll-in egyesíti a legújabb HR szoftvermegoldásokat az egyedi szolgáltatásokkal és az optimalizált műszaki működéssel. A felhőalapú HR platform lefedi a digitális és a stratégiai HR menedzsment minden területét, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a holisztikus személyzeti szoftvert egyszerű, hatékony és problémamentes módon használják. A teljes rendszer minden modulja és funkciója elérhető az Ön számára, és egyszerű aktiválás után gyorsan felhasználható. LogaAll-in szoftvert szállítunk, pontosan az Ön igényei szerint. A koordinált, zárt rendszer különösen nagy teljesítményt nyújt és nemcsak a zavartalan működést garantálja, hanem a rendkívüli rendszer- és adatbiztonságot is.

A LogaAll-in minden eddiginél könnyebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a HR menedzsmentet!

Multifunkcionális megoldása az összes HR területre Akár bérszámfejtés, utazási költségek elszámolása vagy pályázói menedzsment – a LogaAll-in a modern HR menedzsment teljes körét magában foglalja. Az egyes modulok hálózatba vannak kapcsolva/egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Ennek eredményeként a felhasználónak jelentős hozzáadott értéke van, mivel bejegyzéseit közvetlenül elfogadják és feldolgozzák minden alkalmazásban.

Ezért minden folyamat a LogaAll-in alkalmazásban zajlik, és a modulok zökkenőmentes összevonása feleslegessé teszi a külső interfészeket. Pontosabban, ez jelentős megkönnyebbülést jelent a felhasználó számára a mindennapi munkájában, amely időt, pénzt és erőforrásokat takarít meg egyszerre.

Ihre Multifunktionslösung für alle HR-Bereiche

Ob Payroll, Reisekostenabrechnung oder Bewerberverwaltung – P&I LogaAll-in umfasst die gesamte Bandbreite des modernen HR-Managements. Die einzelnen Module sind miteinander vernetzt, wodurch Daten stets in Echtzeit systemübergreifend zur Verfügung stehen. Der Nutzer hat hierdurch einen erheblichen Mehrwert, da seine Eingaben in sämtlichen Anwendungen direkt übernommen und verarbeitet werden.

Alle Prozesse finden demnach in P&I LogaAll-in statt und die nahtlose Verschmelzung der Module macht externe Schnittstellen überflüssig. Konkret bedeutet das für den Anwender eine deutliche Erleichterung bei seiner alltäglichen Arbeit, mit der zugleich Zeit, Geld und Ressourcen gespart werden.

Multifunkcionális megoldása az összes HR területre Akár bérszámfejtés, utazási költségek elszámolása vagy pályázói menedzsment – a P&I LogaAll-in a modern HR menedzsment teljes körét magában foglalja. Az egyes modulok hálózatba vannak kapcsolva/egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Ennek eredményeként a felhasználónak jelentős hozzáadott értéke van, mivel bejegyzéseit közvetlenül elfogadják és feldolgozzák minden alkalmazásban.

Ezért minden folyamat a P&I LogaAll-in alkalmazásban zajlik, és a modulok zökkenőmentes összevonása feleslegessé teszi a külső interfészeket. Pontosabban, ez jelentős megkönnyebbülést jelent a felhasználó számára a mindennapi munkájában, amely időt, pénzt és erőforrásokat takarít meg egyszerre.