LOGA All-in

A LOGA ALL-in egy komplex hardver-szoftver optimalizált alkalmazási környezet, mely a legmodernebb HR szoftver megoldásokat egyesíti

A LogaAll-in egyesíti a legújabb HR szoftvermegoldásokat az egyedi szolgáltatásokkal és az optimalizált műszaki működéssel. A felhőalapú HR platform lefedi a digitális és a stratégiai HR menedzsment minden területét, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a holisztikus személyzeti szoftvert egyszerű, hatékony és problémamentes módon használják. A teljes rendszer minden modulja és funkciója elérhető az Ön számára, és egyszerű aktiválás után gyorsan felhasználható. LogaAll-in szoftvert szállítunk, pontosan az Ön igényei szerint. A koordinált, zárt rendszer különösen nagy teljesítményt nyújt és nemcsak a zavartalan működést garantálja, hanem a rendkívüli rendszer- és adatbiztonságot is.

A LogaAll-in minden eddiginél könnyebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a HR menedzsmentet!

Multifunkcionális megoldása az összes HR területre Akár bérszámfejtés, utazási költségek elszámolása vagy pályázói menedzsment – a LogaAll-in a modern HR menedzsment teljes körét magában foglalja. Az egyes modulok hálózatba vannak kapcsolva/egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Ennek eredményeként a felhasználónak jelentős hozzáadott értéke van, mivel bejegyzéseit közvetlenül elfogadják és feldolgozzák minden alkalmazásban.

Ezért minden folyamat a LogaAll-in alkalmazásban zajlik, és a modulok zökkenőmentes összevonása feleslegessé teszi a külső interfészeket. Pontosabban, ez jelentős megkönnyebbülést jelent a felhasználó számára a mindennapi munkájában, amely időt, pénzt és erőforrásokat takarít meg egyszerre.

A LOGA ALL-in alkalmazással felhasználóink számára egy komplex alkalmazási környezetet biztosítunk, melynek előnye, hogy

  • szoftver és hardverberuházás nélkül egy teljes dolgozói életutat kísérhet végig a toborzástól a kiléptetésig,
  • bármikor, bárhonnan elérhető
  • naprakészen biztosítottak az automatikus frissítések, rendszerüzemeltetéshez szükséges beállítások, folyamatos optimalizáció,
  • azonnal elérhetőek az élvonalbeli nemzetközi megoldások, gyors reagálás az üzleti igényekre,
  • kiemelkedő szakmaiságú, skálázható IT háttér áll rendelkezésre,
  • nincs beruházási költség, infrastruktúra kiépítési költség, csak havi szolgáltatási díj,
  • automatikus adatmentés,
  • alacsonyabb működési költség és kockázat,
  • csökken a vállalkozás ökológiai lábnyoma

A felhőalapú platform a digitális és stratégiai HR menedzsment, bér és időgazdálkodás összes területét lefedi és lehetővé teszi a felhasználó számára az egységes személyzeti szoftver egyszerű, hatékony és felhasználóbarát használatát.

A felhőalapú megoldásokkal csökkenthető a papíralapú nyilvántartás, ezáltal az egyes feladatokra fordított adminisztrációs terhek, és ezzel együtt a vállalat költségei is.

A LOGA komplex rendszerének minden modulja és funkciója az Ügyfeleink rendelkezésére áll és egyszerű aktiválást követően azonnal használható.

Az egyes modulok egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Mivel minden folyamat a LOGA ALL-in alkalmazásban zajlik, a modulok összevonásához nincs szükség külső interfészekre. Ezzel jelentős időt, pénzt és erőforrásokat takaríthat meg.

Munkavállalói oldalról a Dolgozói önkiszolgáló rendszer, Naptár és Személyes elektronikus mappa és az Online vállalati hírportál funkciók célja az innovatív munkavállalói élménynyújtás, a mindenki számára egyszerű, intuitív kezelhetőség és áttekinthetőség.

A LOGA ALL-in összehangolt, zárt rendszer különösen hatékony teljesítményt tesz lehetővé és a jól felépített működés mellett kiváló rendszer- és adatbiztonságot garantál. A jogosultságok igény szerint beállíthatóak a maximális GDPR és adatbiztonság érdekében.

FŐBB LOGA ALL-in FUNKCIÓK

BÉRSZÁMFEJTÉS: Bér- és TB elszámolás, számviteli elemzés, bérköltségtervezés, beépített és ad hoc listák, kontrolling, beépített munkafolyamatok, digitális dokumentációkezelés.

IDŐGAZDÁLKODÁS: Munkaidő-nyilvántartás, beosztástervezés, beléptetőrendszerek automatikus időadatimportja.

DIGITÁLIS HR: Teljes személyügyi adminisztráció, digitális asszisztens, adatbányászat, pályázók kezelése, személyzetfejlesztés, tanfolyamkezelés, dolgozói digitális személyes mappa, vezetői és dolgozói önkiszolgáló rendszer, utódlástervezés, kompetenciaalapú értékelések, mobilapplikáció, elégedettségi felmérések.

STRATÉGIAI HR: Pozícióterv, szervezeti menedzsment, HR algoritmusok, személyzeti információk, személyzeti marketing.

  • LOGA LAI

Multifunkcionális megoldása az összes HR területre Akár bérszámfejtés, utazási költségek elszámolása vagy pályázói menedzsment – a P&I LogaAll-in a modern HR menedzsment teljes körét magában foglalja. Az egyes modulok hálózatba vannak kapcsolva/egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Ennek eredményeként a felhasználónak jelentős hozzáadott értéke van, mivel bejegyzéseit közvetlenül elfogadják és feldolgozzák minden alkalmazásban.

Ezért minden folyamat a P&I LogaAll-in alkalmazásban zajlik, és a modulok zökkenőmentes összevonása feleslegessé teszi a külső interfészeket. Pontosabban, ez jelentős megkönnyebbülést jelent a felhasználó számára a mindennapi munkájában, amely időt, pénzt és erőforrásokat takarít meg egyszerre.