LOGA All-in

LogaAll-in unifies all of the newest HR software solutions in a single package that includes unique services and optimised technical operations.

The cloud-based HR platform covers all aspects of digital and strategic HR management and allows users to use the holistic personnel software in a simple, effective, and problem-free manner.

All modules and functions of the entire system will be available to you and can be quickly used following activation. We deliver LogaAll-in software exactly according to your needs. The closed, coordinated system provides especially high performance and guarantees not only uninterrupted operation, but also exceptional system and data safety.

LogaAll-in makes HR management easier, safer, and more efficient than ever before!

A LogaAll-in egyesíti a legújabb HR szoftvermegoldásokat az egyedi szolgáltatásokkal és az optimalizált műszaki működéssel. A felhőalapú HR platform lefedi a digitális és a stratégiai HR menedzsment minden területét, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a holisztikus személyzeti szoftvert egyszerű, hatékony és problémamentes módon használják. A teljes rendszer minden modulja és funkciója elérhető az Ön számára, és egyszerű aktiválás után gyorsan felhasználható. LogaAll-in szoftvert szállítunk, pontosan az Ön igényei szerint. A koordinált, zárt rendszer különösen nagy teljesítményt nyújt és nemcsak a zavartalan működést garantálja, hanem a rendkívüli rendszer- és adatbiztonságot is.

A LogaAll-in minden eddiginél könnyebbé, biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a HR menedzsmentet!

Multifunkcionális megoldása az összes HR területre Akár bérszámfejtés, utazási költségek elszámolása vagy pályázói menedzsment – a LogaAll-in a modern HR menedzsment teljes körét magában foglalja. Az egyes modulok hálózatba vannak kapcsolva/egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Ennek eredményeként a felhasználónak jelentős hozzáadott értéke van, mivel bejegyzéseit közvetlenül elfogadják és feldolgozzák minden alkalmazásban.

Ezért minden folyamat a LogaAll-in alkalmazásban zajlik, és a modulok zökkenőmentes összevonása feleslegessé teszi a külső interfészeket. Pontosabban, ez jelentős megkönnyebbülést jelent a felhasználó számára a mindennapi munkájában, amely időt, pénzt és erőforrásokat takarít meg egyszerre.

A multifunctional solution for all areas of HR

Payroll, settlement of travel expenses, and applicant management – P&I LogaAll-in offers the full range of modern HR management. The separate modules are all linked in a network and use the same database, which means data are always available in real time between the systems. As a result, users have a significant added value since their notes are directly approved and processed in all applications.

All processes take place in the P&I LogaAll-in application, and the smooth merging of the modules makes any external interfaces unnecessary. To be more exact, this makes life easier for the user when performing day-to-day tasks, which can result in savings in time, money, and resources.

Multifunkcionális megoldása az összes HR területre Akár bérszámfejtés, utazási költségek elszámolása vagy pályázói menedzsment – a P&I LogaAll-in a modern HR menedzsment teljes körét magában foglalja. Az egyes modulok hálózatba vannak kapcsolva/egy adatbázist használnak, ami azt jelenti, hogy az adatok valós időben mindig rendelkezésre állnak a rendszerek között. Ennek eredményeként a felhasználónak jelentős hozzáadott értéke van, mivel bejegyzéseit közvetlenül elfogadják és feldolgozzák minden alkalmazásban.

Ezért minden folyamat a P&I LogaAll-in alkalmazásban zajlik, és a modulok zökkenőmentes összevonása feleslegessé teszi a külső interfészeket. Pontosabban, ez jelentős megkönnyebbülést jelent a felhasználó számára a mindennapi munkájában, amely időt, pénzt és erőforrásokat takarít meg egyszerre.