A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • +36 1 213 2015
 • +36 20 291 9191, +36 20 260 1084

Rendezvények

Április 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

LOGA szoftver BÉR és HR

     
 • Payroll – bér/ tb számfejtés

  bér, tb, számfejtés, személyzet, munkaügy, orvosi igazolások, kiadott munkaeszközök és lista generátorok
 • Persinf – álláshelyek, munkakörök

  időgép funkció, szervezeti struktúra – organigram, álláshely betöltése – zárolása, ad hoc információk
 • Progress – személyzetfejlesztés

  kompetencia térkép, kompetencia típusok közötti rokonsági fok megadása, típusonként megadható értékelési skálák, állás és munkavállalói profil összehasonlítás és személyi értékelés, képzési terv összehasonlítása
 • Kandidat – munkaerő-toborzás

  mit, hol, mikor hirdettünk, eredményesség értékelése, külső és belső pályázók adatainak kezelése, rangsor felállítása a pályázók adatai és igényei alapján, körlevelek
 • Educta – tanfolyamszervezés

  szervezők, tanfolyamok , helyszínek, időpontok, tanfolyam adatai: napirend, célok, költségek, résztvevők száma, médiák, külső és belső jelentkezők, értékelés, körlevél
 • HCM – Web alapú portál, dolgozók online módon rögzíthetik adataikat és online kimutatásokat

  kérhetnek le jobb, gyorsabb információáramlás a munkavállaló és a felettese között
 • Etat – személyi költségtervezés, kontrolling

  költségterv munkakörökre és/vagy dolgozókra
 • Time – professzionális munka-, idő-, mozgás-, és teljesítmény nyilvántartó rendszer teljeskörű

  munkaidő elszámolás, komplex riportálási lehetőség
 • Cafeteria – a választható béren kívüli juttatások rendszere

  juttatások egyszerű beállítása, jogszabálykövetés, beépített levelezés. Internetes dolgozói önkiszolgáló rendszer

Kiszervezett bérszámfejtés

A bérszámfejtés kiszervezése nem csak arról szól, hogy a cég helyett egy másik cég végzi el a munkatársak bérszámfejtését, hanem egy jó bérszámfejtő cégnek mindig pontos információkkal kell rendelkeznie az aktuális törvényekről, azok változásairól és egyéb szabályokról, előírásokról.

Nálunk az ügyfeleink folyamatosan értesülnek ezekről a változásokról, így mindig minden jogszabályt be tudnak tartani és ezért a pénzügyi tervezéseiket időben tudják alakítani.


Master Consulting & Loga

Azok az ügyfeleink akik a LOGA bérszámfejtő szoftver választották, szintén nem maradnak le semmiről, mert egy általunk biztosított  személyes tanácsadó segíti a munkájukat.

Cégünk 15 éve forgalmazza a LOGA szoftvert és ez alkalomból számos kedvezményt adunk! Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kapcsolt vállalkozás

„Az adózó és más személy, ha köztük az ügyvezetés egyezőségére tekintettel az üzleti és pénzügyi politikára vonatkozó döntő befolyásgyakorlás valósul meg.” Ezzel a bekezdéssel egészült ki a 2015. január 1-jétől az adózás rendjéről szóló törvény 178. § 17. pontja és a társasági adóról szóló törvény 4. § 23. pontja

Kapcsolt vállalkozásA kapcsolt vállalkozás bejelentési kötelezettsége nem változott, továbbra is a kapcsolt vállalkozás létrejöttétől számított 15 napon belül be kell jelenteni a NAV-nak.

Január 1-től a törvényben annyi módosítás történt, hogy kibővítették a kapcsolt vállalkozások körét, ezért már azok a cégek is idetartoznak akiknél az ügyvezető azonos.