A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • +36 1 213 2015
 • +36 20 291 9191, +36 20 260 1084

Rendezvények

Április 2020
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Az Ön cégének sikere is dolgozóin áll vagy bukik

Az emberi tőke a legfontosabb termelési tényező, különösen nagy odafigyelést igényel.A humánerőforrás jelentősége egy szervezetben egyre jobban előtérbe kerül. Stratégiai partnerként be kell hálóznia a szervezet teljes területét segítve ennek működését.

A kiemelkedő képességű munkatársakat nagy körültekintéssel kell kiválasztani, irányítani és előléptetni, így a globális verseny középpontjába egyre inkább az ember kerül. A munkatársak képességeiknek megfelelő pozícióba történő elhelyezése és életpályájuk alakítása a korszerű vállalatirányítás egyik legfontosabb feladata.

Amióta letettük a MASTER CONSULTING alapkövét, minden energiánkkal egyetlen témának szenteljünk magunkat, ügyfeleink legnagyobb értékének: a humán tőkének. Kliens-szerver és internet alapú humánerőforrás gazdálkodási szoftvermegoldásokat fejlesztünk és forgalmazunk a LOGA® melyeket sok ezer ügyfelünk Európa-szerte nagy megelégedéssel használ.

A magyarországi szaktudást a témában több mint 25 éves tapasztalattal és 1000 ügyféllel rendelkező MASTER Consulting Kft. adja hozzá a német csúcstechnológiához. Ez a garanciája annak, hogy a hazai közép és nagyvállalatok számára a LOGA® jelentse a legjobb megoldást - hosszú távra.

LOGA®HRMS modulok

A LOGA®HRMS modulok segítségével megvalósítható minden HR vezető álma, hogy a személyzeti osztály megszabadulhasson adminisztrációs teendői nagy részétől, és egy stratégiai tanácsadó osztállyá válhasson. Segítségével a személyzeti folyamatok könnyedén kézben tarthatók, optimalizálhatók. Támogatja az ügyintéző mindennapi gyakorlatát, és olyan integrált munkafolyamat-kezelést biztosít, amely kiállja a jövő próbáját. A meglévő modulokból a cégek sajátos igényei és követelményei szerint állítható össze a megfelelő kombináció, így megteremthetők a humánerőforrások optimális fejlesztésének lehető legjobb feltételei.

A LOGA®HRMS-sel az Európában legsikeresebb humánerőforrás-gazdálkodási rendszer segítségével Ön is már ma bebiztosíthatja cégét, hogy győztesen kerüljön ki a jövő piaci versenyéből. A LOGA®HRMS moduljai:

 

     
 • Payroll – bér/ tb számfejtés

  bér, tb, számfejtés, személyzet, munkaügy, orvosi igazolások, kiadott munkaeszközök és lista generátorok
 • Persinf – álláshelyek, munkakörök

  időgép funkció, szervezeti struktúra – organigram, álláshely betöltése – zárolása, ad hoc információk
 • Progress – személyzetfejlesztés

  kompetencia térkép, kompetencia típusok közötti rokonsági fok megadása, típusonként megadható értékelési skálák, állás és munkavállalói profil összehasonlítás és személyi értékelés, képzési terv összehasonlítása
 • Kandidat – munkaerő-toborzás

  mit, hol, mikor hirdettünk, eredményesség értékelése, külső és belső pályázók adatainak kezelése, rangsor felállítása a pályázók adatai és igényei alapján, körlevelek
 • Educta – tanfolyamszervezés

  szervezők, tanfolyamok , helyszínek, időpontok, tanfolyam adatai: napirend, célok, költségek, résztvevők száma, médiák, külső és belső jelentkezők, értékelés, körlevél
 • HCM – Web alapú portál, dolgozók online módon rögzíthetik adataikat és online kimutatásokat

  kérhetnek le jobb, gyorsabb információáramlás a munkavállaló és a felettese között
 • Etat – személyi költségtervezés, kontrolling

  költségterv munkakörökre és/vagy dolgozókra
 • Time – professzionális munka-, idő-, mozgás-, és teljesítmény nyilvántartó rendszer teljeskörű

  munkaidő elszámolás, komplex riportálási lehetőség
 • Cafeteria – a választható béren kívüli juttatások rendszere

  juttatások egyszerű beállítása, jogszabálykövetés, beépített levelezés. Internetes dolgozói önkiszolgáló rendszer